Produkter

WB-penna Pilot V sned 5-set 

Art: 2409428
Säljenhet: 1 förp.
Moms: 25,00%

76,42 kr /1 förp.

Beskrivning:
Whiteboardpenna Pilot V Board Master Begreen med Pilots unika kapillärsystem som skriver till sista droppen och har ett jämnare bläckflöde. Med andra ord en teknisk innovation. Pennan är en del av Pilots BeGreen-sortiment som produceras av återvunnen plast. V Board Master är tillverkad av 91% återvunnen plast.

Rik på färgpigment vilket gör att man enkelt kan läsa en text på 10 meters avstånd. Fungerar bra på glastavlor och whiteboard. Påfyllningsbar med en ny patron, transparent pennkropp som anger hur mycket bläck som finns kvar och gör det lätt att fylla på med en ny refillpatron.

Se till att det finns pennor av alla färger som kan behövas till föredraget, konferensen eller lektionen, så att du inte står utan pennor. Mycket användbara både på kontoret, skolan och i hemmet. Dessa pennor är lämpliga för dig som står ofta och skriver mycket vid whiteboardtavlan. Men alkoholbaserat bläck. Xylenefria. -- Finns i flera färger -- Finns med olika spetsar -- Fungerar bra på glastavlor och whiteboard -- Påfyllningsbar/Utbytbar refillpatron -- Xylenfri, inga starka dofter -- Avtorkbar -- Miljöinfo: Tillverkad av 91% återvunnet material (returplast) - BeGreen


Miljömärkning:
21 - Tillverkad av återvunnet material (returplast)
Säkerhetsinformation
Antal i fp 5
Färg Svart, Röd, Blå, Grön, Orange
Spets Sned


Nu med miljövänligare transporter!
©2023 Adilimo AB Alla priser anges i SEK.